marți, 20 mai 2014

Cum sa diferentiezi un parfum contrafacut de unul original

              Parfumurile originale au o eticheta si un cod de bare greu de reprodus


  • Daca ai pune un parfum original langa unul contrafacut, ai observa ca tipul de scriere este diferit. In plus, pe etichetele marcilor contrafacute pot aparea greseli de scriere, ceea ce niciodata nu s-ar intampla in cazul parfumurilor originale. Codul de bare ofera informatii unice despre produs si nu poate fi reprodus usor.

              Parfumurile originale au anumite caracteristici ale aromei

  • Aroma unui parfum este poate cel mai clar semn ca acesta este original sau nu. Totusi, o simpla privire la lichid in sine poate fi edificatoare. Astfel, daca observi ca acesta contine reziduuri, este neclar sau uleios sau nu are exact culoarea pe care trebuie sa o aiba parfumul respectiv, este mai mult ca sigur un produs contrafacut. Aroma parfumurilor contrafacute nu se apropie foarte mult de cea a originalelor, iar daca ai mai folosit un parfum ar trebui sa poti distinge diferenta de miros. Un alt aspect important este durabilitatea parfumului: daca este contrafacut, el isi va pastra efectul pentru un timp mult mai scurt.


              Parfumurile contrafacute pot provoca reactii ale pielii

  •     Adesea, parfumurile contrafacute pot provoca reactii ale pielii, precum mancarime sau roseata. Acesta este un semn clar al ingredientelor ieftine folosite in fabricarea parfumului sau al substantelor chimice adaugate pentru a-l face sa para veritabil.

                Pe langa aceste 6 teste de baza pentru verificarea autenticitatii parfumului, cea mai buna metoda de a                 evita riscul cumpararii unui produs contrafacut este sa achizitionezi parfumul din magazine cunoscute,  cu o reputatie buna.
          


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu